Binele din tine!

0
357

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti doresti mai mult decat ai intr-un anumit moment? Sigur, da! Ai ramas in asteptare, sperand ca lucrurile sa se schimbe de la sine sau ai actionat? Nu ma surprinde niciun raspuns. Foarte posibil sa fi ramas in asteptare, dupa cum e foarte posibil sa fi actionat din dorinta sa schimbi ceva in bine sau in interesul tau.

Binele asta este relativ. Obtinerea binelui este relativa. Efectele actiunilor sunt relative, insa, in mod cert depind de tine. Ce vreau sa-ti spun stii deja. Totul e relativ si nimic nu depinde doar de tine. Cu toate astea, sa cauti binele tau e mai mult decat ai ramane in asteptare.

Nu ti se cuvine nimic. Nu ti se va oferi nimic pe tava. Aparent, da! Poti avea impresia ca poti primi in dar tot ce iti doresti, fara sa misti un deget. E doar aparent sau intamplare, va veni momentul in care ai sa constati ca “sursa” s-a epuizat. Ce trebuie sa faci? Esti prima sursa a binelui tau! Actioneaza!

Mergi in locuri cu care rezonezi si cauta-ti linistea!

De pe o zi pe alta am decis ca vreau sa plec intr-o calatorie in care sa ma bucur de timp cu mine si, cel mai important, de liniste. Binele despre care iti vorbesc nu vine din hazard. Iti spun asta pentru ca nu cred intr-un destin in care toate ne sunt scrise si se intampla orice am face noi. Binele este un rezultat a ceea ce faci, mai devreme sau mai tarziu.

Am ales sa plec in cautarea binelui in locuri in care am mai fost si mi-au transmis o energie buna. Prislop si Lainici.

Domeniul Manastirii Prislop este un loc magic, incarcat cu energie buna. Mi-e greu sa cred ca unii ajung aici in cautarea raului. Rugaciunile miilor de pelerini creeaza un bine unitar, un loc in care simti cum te cuprinde linistea. Este unul dintre locurile in care poti sta de vorba cu tine si, cel mai important, un loc in care poti sa Multumesti pentru ca esti!

 

Pe de alta parte, desi Manastirea Lainici ma impresioneaza, are un ceva care ma atrage mai putin. Poate ca mi se pare mai axata pe comercial, nu stiu… Edificiul este spectaculos atat in interior, cat si in exterior. Curatenia este exemplara. Produsele pe care le prepara maicutele sunt desavarsite (nu plec fara cateva plase incarcate de acolo). Cu toate astea, exceptie cladirea Manastirii in care poti intra pentru rugaciune, nu exista niciun loc care sa te fereasca de ochii celorlalti pelerini. In care sa te refugiezi si sa vorbesti doar cu EL.

Binele se poate programa?

Da si nu! In mod cert, pleaca totusi din interiorul nostru si tine de alegeri. Il gasesti in locuri care iti mangaie sufletul, il gasesti in actiunile zilnice, in modul in care te porti cu familia. In modul in care te porti cu cei care au nevoie de ajutorul tau. E un flux de energie care se intoarce la tine in forma in care oferi!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here