La multi ani FEMEIE!

0
800

In inima ta exista o manastire in care ruga se impleteste cu dorinta intr-o vibratie inalta. Acolo ai loc pentru toate. Iubirea pentru copiii tai si pentru omul caruia crezi ca ii poti oferi un tot nemarginit, dragostea pentru parinti, frati, pentru prieteni si, poate, cel mai putin pentru tine.

Viata ta este un amalgam  de bun si durere, de dorinte nuantate – de la cele palide, la cele in culori vii – care te provoaca intr-un dans nebun, dansul vietii dincolo de ratiune. Te pierzi in ganduri si creezi momente cu sentimente care te tulbura sau iti dau aripi.

Nu uiti, pentru ca stii ca uitarea nu sta la indemana oamenilor puternici. Preferi sa stii, preferi sa cunosti si sa inveti din tot ce ai putea sa uiti.

Te nasti, pentru a te pregati sa devii mama si vei ramane mama pana cand timpul care ti-a fost dat se va scurge. Stergi lacrimile copiilor tai si ale celor dragi tie, pentru ca mai tarziu sa te ascunzi intr-un colt in care sa plangi fara sa astepti ca altcineva sa-ti stearga propriile lacrimi.

Iubesti neconditionat, pentru ca stii ca orice conditie anuleaza iubirea. Oferi neconditionat, pentru ca stii ca tot ce vine din suflet naste bucurie. Traiesti prin cei pe care ii iubesti, pentru ca stii ca o mare parte din tine le apartine.

Te hranesti cu bucuria copiilor tai si sorbi cu nesat fiecare moment de fericire pe care numai tu stii sa-l pretuiesti. Te nasti cu o misiune si lupti pe tot parcursul vietii sa o indeplinesti.

Nici macar atunci cand ajungi la capat de drum nu te vei declara obosita. Tu nu vei imbatrani niciodata, pentru ca ti-a fost daruit un suflet tanar. Ridurile de pe chipul tau te innobileaza, parul alb te face mai frumoasa, iar zambetul tau alina dureri.

Toate astea sunt doar cateva motive pentru care meriti sa fii pretuita. Meriti sa fii fericita! Meriti sa ti se reaminteasca mereu si mereu cat esti de minunata.

La multi ani FEMEIE! Sa te bucuri de o primavara frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here