Sa ne fie rusine!

0
825

Sa ne fie rusine ca permitem ca gesturile facute din omenie, sa fie lovite de frustrati!

Sa ne fie rusine pentru ca permitem ca oamenii cu suflet sa fie pusi la colt de unii carora le lipseste ratiunea! 

Sa ne fie rusine ca aruncam cu noroi in cine nu trebuie!

Am gasit cazul Alexandrei pe Internet si mi-am rugat partenerul de viata ca in urmatoarele zile sa mergem acolo sa ajutam asa cum putem. Nu a ezitat nicio secunda. Urma ca azi sa facem cumparaturi si maine sa ajungem. Doar ca aseara am continuat sa caut informatii, in ideea in care imi doream sa stiu de ce produse ar mai fi fost nevoie.

Uite asa am gasit sute de comentarii la postarea pusa pe mai multe pagini FB. Unele pline de venin, cu acuzatii dintre cele mai diverse. Teorii fel de fel, care pun pe ganduri si poate ca pe unii ii determina sa se lase pagubasi, sa nu se mai implice si sa nu mai ajute.

Dimineata am sunat la ambele numere de telefon care insoteau postarile

La primul mi-a raspuns o voce tanara. Parea coplesita de situatie. „D-na, noi am vrut sa ajutam, bunicii nu cer nimic, nici bani si nici telefon. Daca vreti sa veniti, va trimit locatia”.

Am sunat si la al doilea numar de telefon.”Eu sunt o vecina, am vrut sa strangem lapte pentru copil. Eu am fost prima la familie. Bunicii nu vor bani, nu vor telefoane. Mama fetitei a murit acum o luna. Am doi copii. Ma trezesc cu telefoane si mesaje pe whatsApp la 3-4 dimineata si sunt acuzata de diverse. Unii ma suna si intreaba <singurica, singurica>? Va rog sa le spuneti dupa ce veniti aici care e situatia.” Femeia asta nu stia ca am posibilitatea sa vorbesc mai mult despre caz. Probabil ca i-a mai rugat si pe altii ce m-a rugat pe mine.

Mi-a dat numarul de telefon al bunicilor. Am sunat si, de data asta, mi-a raspuns o voce de barbat. Foarte politicos.  Din discutie am aflat ca de detergent ar mai fi nevoie.

Voi reveni cu informatii dupa ce vom merge acolo. Pana una alta, luand de bun ce mi s-a spus la telefon (si in momentul asta tind cred ca asta e realitatea)  voi astia care le stiti pe toate, in ce lume traiti, hienelor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here